Mergi la conţinutul principal

“Aurel Vlaicu” organizează turneul final de promovare în Liga Naţională de baschet

• la competiţia care are loc în perioada 2-4 iunie, la Bucureşti, participă  Politehnica Iaşi, Cuza Sport,  BC Timba Timisoara şi CN Aurel Vlaicu

 

Turneul final de promovare în Liga Naţională de baschet masculin va avea loc la Bucureşti, în perioada 2-4 iunie, aşa a hotărât la începutul acestei săptămâni Federaţia Română de Baschet. Toate cele patru formaţii care au ajuns în acest ultim act al competiţiei, şi anume Politehnica Iaşi, Cuza Sport, BC Timba Timisoara şi CN Aurel Vlaicu au depus cereri de a organiza acest turneu însă câştig de cauză a avut echipa din Bucureşti. Fiecare formaţie va disputa un meci  pe zi, iar la finalul turneului primele două clasate promovează în Liga Naţională.

Ţinând cont de valoarea lotului şi de rezultatele obţinute în cadrul turneului semifinal al Ligii I cu echipele calificate, Cuza Sport Brăila este una dintre formaţiile favorite la ocuparea primelor două locuri la turneul final.

Dacă atunci când se va stabili ţintarul meciurilor se va ţine cont de locurile ocupate de cele patru participante după turneul semifinal, ordinea meciurilor ar fi următoarea:

Etapa I:

Politehnica Iaşi – CN Aurel Vlaicu Bucureşti

Cuza Sport Brăila – BC Timba Timişoara

Etapa a II-a:

CN Aurel Vlaicu Bucureşti – BC Timba Timişoara

Cuza Sport Brăila – Politehnica Iaşi

Etapa a III-a:

Cuza Sport Brăila – CN Aurel Vlaicu Bucureşti

BC Timba Timişoara – Politehnica Iaşi.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro