Mergi la conţinutul principal

“Audi A3” parcat pe strada Ștefan cel Mare, răvășit de hoți

* autoturismul aparține unei femei de 26 de ani, care azi-dimineață și-a găsit mașina deschisă * hoții au scormonit în autoturism, însă nu au găsit, se pare, ceva interesant de furat * s-a dat alarma la poliție, iar cercetările sunt în curs

 

Indivizi necunoscuți au spart un autoturism marca “Audi A3”, parcat pe strada Ștefan cel Mare. Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni.

Alarma la Poliție a fost dată azi-dimineață, de un bărbat, care a sesizat incidentul și redactorilor noștri. Este pentru a doua oară în ultimul an când mașina respectivă este devastată. Data trecută, din interior a fost furată o geantă în care se afla echipament sportiv. Acum, hoîii n-au gâsit nimic. Reclamantul spune însă că pe strada Ștefan cel Mare, mașinile sunt sparte frecvent de hoți.

Polițiștii au mers la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Proprietara autoturismului a spus că nu a dispărut nimic din interior, deși existau urme că s-a căutat peste tot, chiar și pe sub banchete. În urma anchetei, s-a stabilit faptul că autoturismul a fost deschis cu ajutorul unor chei potrivite.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru infracțiunea de tentativă la furt calificat. Acum se caută autorii.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro