Mergi la conţinutul principal

“Ana Aslan” a câştigat turneele judeţene la handbal fete şi băieţi

• cele două formaţii vor reprezenta judeţul Brăila la etapa de zonă a Olimpiadei Gimnaziilor

 

Între 23 şi 25 februarie, în sala de sport a şcolii “Mihai Eminescu” a avut loc turneul final al etapei judeţene la handbal fete gimnaziu, competiţie la care au participat patru formaţii, iar dreptul de a reprezenta judeţul Brăila la faza de zonă i-a revenit echipei de la “Ana Aslan”, pregfătită de profesorul Valentin Ciocan. Pe locul al doilea s-a clasat echipa şcolii “Aurel Vlaicu”, antrenate de profesoara Orania Scarlat, pe al treilea cea de la Tichileşti pregătită de profesorul Gabriel Băceanu iar pe al patrulea cea de ala Victoria, formaţie coordonată de profesoara Gica Tudor.

În acelaşi timp, tot în sala de sport de la “Mihai Eminescu”, s-a derulat şi competiţia similară a băieţilor, la care de asemenea au participat patru echipe iar locul întâi i-a revenit tot formaţiei de la “Ana Aslan”, pregătite de profesorul Valentin Lazăr. La fel ca şi competiţia fetelor, cea a băieţilor a fost echilibrată iar ordinea finală s-a stabilit abia după ultima etapă. Echipa de la “Ana Aslan” a fost urmată în clasament de cea a şcolii “Mihai Eminescu”, pregătită de profesoara  Mariana Vrînceanu şi de formaţia şcolii din Chiscani coordonate de profesorul Mihai Anghel. Locul al patrulea i-a revenit echipei de la Râmnicelu antrenate de profesorul Marius Marchidanu. 

Elevii au fost premiaţi la sfârşitul competiţiei cu medalii şi cupe oferite de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila şi cu diplome oferite de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro