Mergi la conţinutul principal

“Amor de mărţişor”. Un spectacol de muzică, poezie şi umor dedicat femeilor... dar şi bărbaţilor!

• acesta este noul proiect gândit de Costel Pătrăşcan şi Dinu Olăraşu, ce va avea loc pe 6 martie la Teatrul “Maria Filotti” • biletele se pot rezerva de pe site-ul teatrului sau de la agenţia teatrală

 

Costel Pătrăşcan şi Dinu Olăraşu vin cu un nou proiect dedicat femeilor! Dar şi bărbaţilor! Pe 6 martie, cei doi artişti vă invită la spectacolul “Amor de mărţişor”, unde muzica, poezia şi umorul vor fi ingredientele principale. Evenimentul va avea loc la Teatrul “Maria Filotti”, începând cu ora 19.30.

“Genial în parerea multor colegi, Dinu Olăraşu dăruieşte spre încântare şi interpretare cântece de unica identitate ca melodie şi vers. Compozitor al celebrului imn al festivalului «Folk You», alături de «Ploaia asta Nebună», «Sună-mă Noaptea» , «N-ai nevoie de Foarte Multe» şi multe alte piese superbe Dinu Olăraşu a scris versuri pentru artişti şi trupe ca Phoenix, Proconsul, Iris, Mircea Baniciu, Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Ducu Berţi şi mulţi, foarte multi alţii”, spune criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu.

“Costel Pătrăşcan este un observator atent şi inteligent a ceea ce se întâmplă în România. Şi are o remarcabilă viteză de reacţie, comentând aproape instantaneu, prin intermediul unui desen, căruia îi asociază de obicei şi câteva cuvinte, fiecare nouă situaţie din viaţa noastră. Desenul este neglijent-generos, plin de farmec, iar cuvintele ‒ folosite cu precizie, de un bun cunoscător al limbii (şi al literaturii) române. Dar luate împreună, şi desen şi cuvinte, îşi măresc spectaculos expresivitatea, se transformă într-un cocteil-Molotov în lupta cu prostia şi imoralitatea. (...) Costel Pătrăşcan a adus un suflu nou în caricatura românească. I-aş spune la rândul meu, modificând puţin versul lui Nichita Stănescu: «Ce bine că eşti! Ce mirare că eşti!»“, afirmă acelaşi critic.

“Amor de mărţişor” e un spectacol ce nu trebuie ratat! Biletele se pot rezerva de pe site-ul Teatrului “Maria Filotti” sau de la agenţia teatrală de pe strada Mihai Eminescu.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro