Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Al.I. Cuza” a câştigat etapa judeţeană a Olimpiadei Gimnaziilor la baschet

• este al doilea an consecutiv în care baschetbaliştii pregătiţi de profesoara Adina Albuşoiu sunt campioni judeţeni • podiumul a fost completat de echipele de la CN “Nicolae Bălcescu”, respectiv “Sf. Andrei”

 

Pentru al doilea an consecutiv, echipa de baschet băieţi de la şcoala “Al.I. Cuza” cucereşte titlul de campioană judeţeană la baschet, competiţie inclusă în calendarul Olimpiadei Gimnziilor. Echipa şcolii “Al.I. Cuza” va reprezenta judeţul Brăila la etapa regională care se va desfăşura la Buzău, în perioada 5-7 aprilie 2019.

Miercurea trecută, în sala de sport a Colegiului Naţional “Nicolae Bălcescu” s-a desfăşurat ultima etapa a competiţiei judeţene de baschet, una la finalul căreia s-a definitivat clasamentul final.

Campioană judeţeană în 2019 a devenit echipa şcolii “Al.I. Cuza”, pregătită de profesoara Adina Albuşoiu, pe locul al doilea s-a clasat formaţia de la CN “Nicolae Bălcescu”, antrenată de profesoara Irina Chiş, iar pe al treilea cea a şcolii “Sf. Andrei”, pregătită de profesorul Marian Babeş. Locul al patrulea i-a revenit echipei şcolii “I.L.Caragiale”.

Echipele participante au primit diplome din partea IŞJ Brăila şi cupe din partea DJST Brăila, festivitatea de premiere fiind oficiată de inspectorul de specialitate  Marian Babeş.

“Am asistat la meciuri frumoase în care copii s-au implicat cu pasiune şi dorinţa de a demonstra că sunt cei mai buni. Sper să facem o figură frumoasă şi în faza următoare a competiţiei”, ne-a declarat profesoara Adina Albuşoiu.

Echipa căştigătoare a fost alcatuită din: Ştefan Arteni, Matei  Coros, Ştefan Ionescu, David  Deca, Raul Ştefan, Bogdan Budur, Luca Popescu,  Marian Urse, Danut Danciu, Andrei Caplea.
Categorie articol: 

Comentarii