Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Alergăm pentru Bogdănel!”

• evenimentul va avea loc pe 17 iunie, începând cu ora 09.00, în Grădina Publică din Galaţi, iar donaţiile vor merge către Bogdi • iniţiativa îi aparţine maratonistului Cristian Onofrei, cel care, de mai bine de 4 ani, aleargă pentru a-i face fericiţi pe copiii care au nevoie de ajutor

 

Alergăm, ne distrăm şi donăm pentru Bogdi! Asta se va întâmpla weekend-ul acesta, la Galaţi, la crosul “Alergăm pentru Bogdănel”. Evenimentul caritabil va avea loc începând cu ora 9.00, în Grădina Publică, unde sunt aşteptaţi toţi care vor să fie alături de Bogdi, băieţelul de numai 3 anişori din Brăila care se luptă cu “buba-monstruleţ”, aşa cum descrie micuţul boala de care suferă.

“Vă invităm cu drag la un nou eveniment sportiv cu scop caritabil, în cadrul căruia vom alerga de plăcere în limita a zece ture de Grădina Publică, fiecare atât cât poate, în funcţie de condiţia fizică. Vom avea un punct de revitalizare cu apă, fructe şi batoane proteice. Donaţiile se vor putea face într-o urnă special amenajată. Alergarea nu este obligatorie, sunt bineveniţi şi cei care vor doar să doneze şi să susţină participanţii de pe margine. La final, fiecare participant va primi câte o diplomă. Vă aşteptăm cu mic, cu mare, duminică, 17 iunie, începând cu ora 09:00, în Gradină Publică, să alergăm pentru Bogdănel”, spune Cristian Onofrei, organizatorul acestui frumos eveniment.

Nu este pentru prima dată când Cristian Onofrei, campion al mai multor maratoane şi semimaratoane, organizează astfel de acţiuni umanitare. De mai bine de 4 ani el aleargă pentru a-i face fericiţi pe copiii bolnavi, indiferent că sunt din Galaţi, din Brăila sau alte oraşe, dar şi pentru a promova un stil de viaţă sănătos.

 

O nouă donaţie la redacţia “Obiectiv”

Oamenii cu suflet mare continuă să vină şi la redacţia “Obiectiv” pentru a-l ajuta pe Bogdi. Ieri, domnul Vasile a venit să îi dăruiască micuţului suma de 250 lei şi, cu emoţie în glas, i-a urat băieţelului şi familiei multă sănătate. Îi mulţumim donatorului pentru acestul generos şi invităm cât mai multe persoane să îi urmeze exemplul.

Reamintim că, în prezent, Bogdi se află internat clinica American Hospital din Turcia, acolo unde a făcut primele două şedinţe de chimioterapie, iar în zilele următoare o va începe pe a treia. Conform unei facturi proforme, doar costurile tratamentului cu citostatice se ridică la suma de 100 000 de euro, o sumă mult prea mare pentru familia băieţelului. Însă noi putem să îi oferim lui Bogdi şansa la o viaţă sănătoasă. Puţin cu puţin, leu cu leu, putem strânge această sumă!

Deja mii de oamenii generoşi au sărit să îl ajute prin toate mijloacele posibile şi vă îndemnăm să continuăm frumoasa mobilizare pentru acest băieţel greu încercat. Donaţii se pot face în următoarele conturi:

 

CONT LEI, deschise pe numele Popa Sorina-Mihaela:

RO02INGB0000999907943914 (ING Bank)

RO92BRDE090SV53155850900 (BRD)

 

CONT EURO, deschis pe numele Popa Cristian:

RO43BRDE090SV33301900900 (BRD)

 

Vă aşteptăm în continuare donaţiile şi la sediul cotidiaunul “Obiectiv”, strada Mihai Eminescu nr. 56, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. 

Haideţi să ne unim pentru acest băieţel curajos şi împreună să îi oferim putere!
Categorie articol: 

Comentarii