Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“A venit momentul să întoarcem foaia!”. Costel Pătrăşcan a lansat calendarul 2019

“Avem zilele numărate... A venit momentul să întoarcem foaia! Calendarul vesel a ieşit din tipar! Chiar miroase a cerneală şi a zile vesele!”, anunţă caricaturisul

 

Aşa cum ne-a obişnuit, şi în acest an îndrăgitul caricaturist Costel Pătrăşcan lansează “Calendarul vesel 2019”, un calendar făcut cu mult umor pentru oameni cu umor.

“Avem zilele numărate... A venit momentul să întoarcem foaia! Calendarul vesel a ieşit din tipar! Chiar miroase a cerneală şi a zile vesele! Ca să nu fie cu îmbulzeală, fac o listă cu numere de ordine, aşa că pentru înscrieri vă rog să mă contactaţi. Nu apelaţi la intermediari. Calendarul este format A3, carton 250g, 12 pagini plus coperta, arc şi costă 25 lei. Cineva spunea că-i puţin. Am să mă gândesc, poate am să-l scumpesc dacă asta-i problema!”, anunţă Costel Pătrăşcan, în stilul în care ne-a obişnuit.
Pentru cei care doresc să achiziţioneze calendarul personalizat (în partea de sus, reclamă format A4, landscape) preţul este de 27,5 lei. Cei care locuiesc sau au drum prin Bucureşti pot găsi calendarul la Hashtag Pub. De asemenea, calendarul poate fi expediat şi în ţară, pentru comenzi de minim 5 bucăţi, iar doritorii vor plăti şi contravaloarea expedierii.
Calendarul 2019 este un cadou ideal de sărbători aşa că grăbiţi-vă să îl cumpăraţi.

“Pentru întrebări, propuneri... decente şi comenzi mă puteţi contacta în privat pe Facebook, dar şi la telefonul 0744.424.865 (doamnele să mă sune doar pentru calendar!). Zile vesele!”, mai spune Pătrăşcan.

 
Categorie articol: 

Comentarii