Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“A fost o onoare să particip la Winners Sports Club din Cluj-Napoca”

• a declarat Georgia Crăciun după  Winners Sports Club din Cluj-Napoca • brăileanca a spus că în acest an a acordat mai multă atenţie examenului de Bacalaureat, pe care l-a trecut cu bine • Georgia Crăciun a fost acasă în week-end iar de luni a reînceput antrenamentele în Bucureşti

 

Tenismena brăileană Georgia Crăciun a pierdut ambele meciuri pe care le-a disputat, în grupă, la Winners Sports Club din Cluj-Napoca, turneu dotat cu premii în valoare de 30000 de dolari, şi care a reunit la start alte cinci nume importante ale tenisului feminin românesc, Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse şi Miriam Bulgaru.

Brăileanca a acceptat, ba chiar a fost onorată, aşa cum declara înaintea competiţiei, că a fost invitată la acest turneu, însă în sufletul ei suferea pentru că ştia că nu este pregătită aşa cum şi-ar fi dorit.

Georgia Crăciun a teminat Liceul cu Program Sportiv din Brăila anul trecut, însă din cauza faptului că în calendarul ei sportiv, în 2019, au figurat mai multe turnee ITF, aceasta nu a putut susţine examenul de Bacalaureat. Anul acesta, având mai mult timp liber la dispoziţie, Georgia Crăciun s-a pregătit mai mult în plan şcolar, a susţinut examenul în Bucureşti la liceul Mircea Eliade şi l-a trecut cu brio. Însă, din această cauză, nu s-a putut antrena cât şi-ar fi dorit.

“M-am pregătit mai mult pentru examenul de Bacalaureat şi mă bucur că am reuşit să-l trec cu bine. Dar am lăsat-o mai moale cu tenisul şi acest lucru mi-a afectat într-un fel rezultatele de la Cluj-Napoca. Nu puteam să refuz participarea, a fost o onoare să joc alături de celelalte jucătoare importante din tenisul românesc. Am făcut tot ce am putut, am avut şi neşansă la un moment dat dar este un început. După mai bine de trei luni am disputat un meci oficial. Deocamdată ştiu că în august vor avea loc turnee WTA, despre competiţiile ITF încă nu se vorbeşte. Aşteptăm să vedem ce va fi”, ne-a declarat Georgia Crăciun.

Tenismena a fost în week-end-ul trecut acasă la Brăila, duminică după-amiază a plecat la Bucureşti iar de luni a început antrenamentele.

Vă reamintim că la Cluj-Napoca, Georgia Crăciun (350 WTA) a fost repartizată în grupă cu Irina Bara (159 WTA) şi Gabriela Ruse (177 WTA), cea care a câştigat duminică în două seturi, 6-4, 6-3, finala cu Irina Begu.

Brăileanca sponsorizată de omul de afaceri Florin Cârligea, a pierdut greu, 5-7, 4-6, meciul cu Irina Bara şi tot în aceeaşi zi a fost învinsă cu 6-3, 6-4, de Gabriela Ruse.
Categorie articol: 

Comentarii