Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Învăţ uşor” la Biblioteca Judeţeană

• un eveniment organizat de Asociaţia “Iniţiativa Cetăţenilor Seniori” Brăila în cadrul parteneriatului pentru proiectul Erasmus+  “Easy Ways to Transfer Knowledge”

 

Astăzi, 21 noiembrie, de la ora 16:00,  Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati”  va găzdui  evenimentul “Învăţ Uşor “, organizat de Asociaţia “Iniţiativa Cetăţenilor Seniori Brăila în cadrul parteneriatului pentru proiectul Erasmus+  “Easy Ways to Transfer Knowledge”. Proiectul este  coordonat de EFE din Letonia cu parteneri din România, Turcia, Bulgaria şi Polonia.

Invitaţii vor afla despre evoluţia proiectului şi  despre forma finală a manualului  de bune practici de motivare, comunicare, dezvoltare personală şi profesională  a adulţilor cu posibilităţi reduse de învăţare şi acces limitat la educaţie. Vor afla mai multe despre workshopul de la Sofia din luna octombrie a.c., unde s-au prezentat metode şi procedee concrete de stimulare a învăţării despre sine, despre cum putem relaţiona cu ceilalţi şi modul în care conflictele pot fi rezolvate împreună. Apoi vor participa la un experiment de autocunoaştere şi soluţionare a unor situaţii complicate numit “Patru Insule”.

La final, invitaţii vor împărtăşi impresii despre experienţa la care au participat şi cât de utilă le-ar putea fi în viaţa profesională de fiecare zi.  Împreună cu moderatorii se vor stabili data şi modul de selecţie a unui număr de 20 de persoane care vor participa la un curs de educaţia adulţilor în luna februarie 2020.  Viorica Alexandru, Cristian Ene şi Nicoleta Murgu, susţinuţi de Laura Caplea vor fi interlocutorii  participanţilor de la Colegiul “Ana Aslan” , Şcoala Gimnazială “Ion Creangă” şi Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila. Accesul are loc pe bază de invitaţie nominală.
Categorie articol: 

Comentarii