Mergi la conţinutul principal

“Îngerii” de la Şcoala “V. Alecsandri”, împreună pentru Ana Maria Ciutacu

• la iniţiativa Consiliului Şcolar al Elevilor, copiii şi profesorii au donat 2.300 lei pentru adolescenta care se luptă cu cancerul • alte cinci donaţii au fost făcute ieri direct la sediul redacţiei “Obiectiv”

 

Din suflet de copil pentru alt suflet de copil! Elevii şi profesorii Şcolii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” nu au putut rămâne indiferenţi la suferinţa Anei Maria Ciutacu, adolescenta de 15 ani din Brăila diagnosticată cu cancer, şi au organizat recent o campanie de strângere de fonduri pentru aceasta. Nobilul demers a început la iniţiativa Consiliului Şcolar al Elevilor, copiii confecţionând o urnă cu care au mers apoi din clasă în clasă pentru a strânge donaţii. Bănuţ cu bănuţ, donaţie cu donaţie, copiii şi dascălii au reuşit să umple urna cu 2.300 lei. Ieri, cu speranţă în suflet, directoarea şcolii, prof. Gabriela Mălâia, alături de prof. Violeta Bădără, au venit la sediul redacţiei “Obiectiv” pentru a ne înmâna suma adunată. În numele întregului colectiv, cele două cadre didactice i-au transmis Anei multă sănătate. Iar noi nu putem decât să mulţumim conducerii, elevilor şi profesorilor Şcolii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” pentru gestul nobil! Mulţumim tuturor acestor “îngeri”, mici şi mari, care se roagă pentru sănătatea adolescentei!

 

Tot mai multe donaţii la redacţie

Ieri a fost o zi plină de donaţii la sediul redacţiei “Obiectiv”. Rând pe rând, cinci brăileni generoşi au venit să-i dăruiască Anei sume de bani care o vor ajuta să acopere costurile necesare investigaţiilor şi tratamentului de care adolescenta are nevoie. Prima donaţie, anonimă, a fost în valoare de 150 lei, iar cea de-a doua, tot anonimă, a fost de 100 lei, însoţită de mesajul “Multă sănătate şi putere pentru a trece peste experienţa aceasta”. O altă donaţie, în valoare de 50 lei a fost făcută în numele lui Vasile Jurubiţă. Cea de-a patra donaţie a venit din partea lui Laurenţiu Marin, în valoare de 300 lei. Donaţia cu numărul cinci, de 100 lei, am primit-o de la Mirela Bănică.

Dorim să le mulţumim acestor donatori pentru generozitatea lor, pentru că au rezonat cu dorinţa acestui copil şi au sărit să ajute. Însă cel mai mult ne bucură mesajele voastre, dorinţele ca Ana să învingă boala şi urările de sănătate pe care i le transmiteţi acesteia când veniţi la redacţie pentru a dona sume de bani. Datorită vouă, într-un timp foarte scurt, am reuşit să strângem doar din donaţiile făcute direct la redacţiei 14.121 lei.

Donaţiile rămân în continuare deschise la sediul cotidianului “Obiectiv”, str. Mihai Eminescu nr. 56, etajul 2, de luni până vineri între orele 10.00-17.00.

De asemenea, donaţii se pot face şi direct pe Facebook, pe pagina “Toghether for Ana Maria Ciutacu”. Şi tot pe Facebook s-a creat un grup special - Împreună pentru Ana, unde oamenii pot intra şi licita diverse obiecte, banii urmând să ajungă apoi la familia adolescentei. Mai ales acum că sărbătorile se apropie, pe acest grup puteţi găsi un cadou perfect pentru persoanele dragi.

 

În continuare, vă îndemnăm să fiţi şi voi UNIVERSUL Anei! Oferiţi-i praful de stele cu care să-şi îndeplinească dorinţa! Puteţi dărui online, pe campania deschisă pe Facebook, sau puteţi veni la noi la redacţie. Orice sprijin, oricât de mic, e important pentru Ana.

Fiţi îngerii ei de Crăciun şi daţi-i puterea pe care atât de mult şi-o doreşte!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro