Mergi la conţinutul principal

“În Ţara lui Moş Crăciun”, cu micuţii de la Şcoala Gimnazială “Dimitrie Cantemir”

• copiii de la clasa pregătitoare A au fost protagoniştii unei serbări de poveste, desfăşurată miercuri seara, la Palatul “Lyra” • costumaţi în reni, spiriduşi şi zâne, cei mici s-au transformat pentru câteva ore în ucenicii lui Moş Crăciun

 

Şcoala Gimnazială “Dimitrie Cantemir” a îmbrăcat straie de sărbătoare! Miercuri, 20 decembrie, la Palatul “Lyra”, micii artişti de la clasa pregătitoarea A, sub îndrumarea doamnei profesor Cătălina Ivaşcu, au realizat o serbare de poveste, devenind pentru câteva ore ucenicii Moşului, iar toţi cei prezenţi au fost invitaţi în “În ţara lui Moş Crăciun”. Într-o atmosferă de basm, copiii au adus pe scena Filarmonicii Lyra “George Cavadia” magia Crăciunului, iar decorul a fost unul de poveste, realizat în parteneriat cu Monica Andrei de la “Quilling by Monica”.

Costumaţi în spiriduşi, zâne şi reni, cei mici l-au ajutat pe Moş Crăciun să pregătească multe dintre cadourile ce vor fi oferite copiilor în Ajun. Bineînţeles că pentru efortul depus au fost răsplătiţi din plin. Alături de zâmbăreţii clasei pregătitoare A au fost şi actorii Ioana Zărnescu şi Daniel Mecu de la Teatrul de Păpuşi “Cărăbuş”.

Invitaţii au putut admira şi cumpăra podoabe de Crăciun realizate de micii artişti, în cadrul expoziţiei cu vânzare organizate în holul Palatului “Lyra”.

“La realizarea acestui proiect, copiii au lucrat cu mare drag alături de trei artişti: Monica Andrei, Ioana Zărnescu şi Daniel Mecu, artişti cărora vreau să le mulţumesc din suflet. Munca în echipă chiar face ca oameni obişnuiţi să atingă rezultate neobişnuite. De asemenea, mulţumesc doamnei Mihaela Dumitru pentru sponsorizare!”, a spus Cătălina Ivaşcu, profesorul care, împreună cu elevii săi, a realizat cea mai frumoasă serbare de Crăciun.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro