Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

“Împreună, pentru siguranţa copiilor”

• proiect susţinut de IPJ Brăila, în colaborare cu ISU “Dunărea”, IŞJ, Brigada 10 Geniu, Poliţia Locală, Jandarmeria Brăila şi Brăila Mall 

 

Astăzi, în intervalul orar 11:00-14:00, în parcarea de la Brăila Mall, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila va desfăşura o activitate pentru elevi şi preşcolari, în cadrul proiectului „Împreună, pentru siguranţa copiilor”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Poliţia Locală, Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos” şi Brăila Mall, informează Biroul de Presă al IPJ.

„Proiectul constă în prezentarea instrumentelor şi tehnicilor folosite pentru asigurarea şi menţinerea liniştii şi protecţiei cetăţenilor şi  promovarea profesiilor din domeniul ordinii publice şi siguranţei naţionale”, precizează sursa citată.

La această interesantă activitate vor participa peste 1.200 de preşcolari şi elevi de la toate unităţile de învăţământ din judeţ, aceştia fiind însoţiţi de cadre didactice şi părinţi.
Categorie articol: 

Comentarii