Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

​Sezon de excepție pentru culturiștii de la "Dumi Gym Ianca"

* sportivii pregătiți de Daniel Dumitrescu au cucerit 10 medalii în prima jumătate a acestui an * Robert Căpățînă a obținut bronzul la Balcaniadă și va reprezenta România la Cupa Mondială

 

În prima jumătate a acestui an, reprezentanții clubului de culturism "Dumi Gym" din Ianca au câștigat 10 medalii naționale și internaționale. Sportivii au urcat pe podium la toate competițiile la care au concurat, medaliații din 2018 fiind Robert Căpățînă, Claudiu Stroe, Alexandru Râpă, Ionuț Novac, Auraș Bratu și Georgian Stroe.

Cea mai valoroasă distincție a fost obținută de Robert Căpățînă, culturisul din Ianca reușind să-și adjudece bronzul la Balcaniadă, performanță care i-a asigurat un loc de titular în lotul României pentru Cupa Mondială.

“Rezultatele clubului nostru au fost foarte bune în prima jumătate a sezonului competițional 2018. Cel mai valoros rezultat a fost obținut de juniorul Robert Căpățînă care s-a clasat pe locul al treilea la Balcaniadă, la culturism clasic, dar, în total am avut 10 clasări pe podium. Anul acesta mai avem patru competiții printre care și Cupa Mondială, unde vom fi prezenți cu Robert Căpățînă, component al lotului național. Ne pregătim pentru aceste concursuri și sunt convins că palmaresul clubului se va îmbunătăți”, ne-a declarat Daniel Dumitrescu, președintele clubului din Ianca.
Categorie articol: 

Comentarii