Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Șoferul unui BMW a intrat în coliziune cu autospeciala SMURD

* evenimentul s-a produs vineri dimineață, în jurul orei 8.00, la intersecția Bulevardului Dorobanților cu strada G-ral Eremia Grigorescu * potrivit polițiștilor, autospeciala SMURD avea semnalele luminoase în funcțiune, astfel că șoferul autoturismului ar fi trebuit să acorde prioritate

 

 

Un autoturism a intrat în coliziune cu autospeciala SMURD, aflată în misiune, la intersecția Bulevardului Dorobanților cu strada G-ral Eremia Grigorescu. Potrivit polițiștilor, autospeciala avea semnalele luminoase în funcțiune, astfel că șoferul autoturismului ar fi trebuit să acorde prioritate.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, în jurul orei 8.00, un bărbat de 43 de ani din Brăila conducea autospeciala SMURD pe str. G-ral Eremia Grigorescu, dinspre str. Griviței. La intersecția cu B-dul Dorobanților, șoferul și-a continuat drumul și a intrat în intersecție, unde s-a tamponat cu un alt autoturism marca BMW. Acesta circula pe Dorobanți, dinspre strada 1 Decembrie 1918, fiind condus de un tânăr de 29 de ani din Brăila. ”Autospeciala SMURD avea semnalele luminoase albastre în funcțiune. În urma impactului a rezultat rănirea unei pasagere în vârstă de 30 de ani din autoturism, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Șoferii au foste testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii