Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Șoferul emana halenă alcoolică, dar a refuzat testarea cu etilotestul

* miercuri seara, polițiști din cadrul Poliției Făurei l-au oprit în trafic pe un bărbat de 47 de ani care mirosea a alcool, însă a refuzat să sufle în etilotest * el este cercetat penal

 

Un șofer oprit pentru control de polițiști a refuzat să sufle în etilotest, deși mirosea serios a alcool. La data de 13 ianuarie 2021, la ora 20:00, polițiști din cadrul Poliției Făurei l-au oprit în trafic pentru control pe un bărbat de 47 de ani din județul Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Făurei. Cu această ocazie, polițiștii au constatat că șoferul prezenta halenă alcoolică, însă acesta a refuzat sa fie testat cu aparatul alcooltest. Totodată, șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei însă bărbatul a refuzat din nou.

în cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii