Mergi la conţinutul principal

Șoferii Braicar, izolați în autobuze

* ca metodă de precauție, șoferii poartă măști și mănuși, iar călătorii sunt ținuți la distanța de siguranță  prin intermediul unor benzi de delimitare puse pe scaunele din fața mijloacelor de transport * oricum, autobuzele sunt aproape goale * tot mai puțini brăileni și pe străzi, magazinele și farmaciile fiind cam singurele ”destinații” ale celor care ies, totuși, din casă

 

 

Stațiile de autobuz Braicar și mijloacele de transport în comun erau, astăzi, duminică, 15 martie, aproape pustii. În jurul prânzului, brăilenii care s-au încumetat, totuși, să urce în autobuzele traseelor 2, 3, 16 și 17, care deservesc cartierele din partea de nord a orașului (Brăilița, Pisc și Vidin), respectau, volens-nolens, distanța de un metru propusă de autorități. Singurii călători erau, bineînțeles, persoane de vârsta a treia sau clienți ai supermarketurilor din celălalt capăt al orașului (Kaufland, Carrefour) care mergeau să se aprovizioneze cu bunuri de strictă necesitate, înainte de intrarea în vigoare a stării de urgență.

Mijloacele de transport în comun aflate pe traseele de mai sus, precum și cele de pe traseul 4, aveau ușile din față blocate, iar primele rânduri de scaune, din spatele șoferilor, delimitate cu bandă. În plus, majoritatea șoferilor purtau măști și mănuși de protecție.

Singurele zone animate din oraș rămân, în continuare, marile magazine și farmaciile de cartier, luate cu asalt de brăileni. În Vidin, spre exemplu, la orele prânzului, cele mai multe farmacii epuizaseră deja mare parte din stocurile de antitermice și alcool medicinal, iar cozile se întindeau pe câțiva metri pe trotuar.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro