Mergi la conţinutul principal

Șofer prins în flagrant în timp ce dădea mită unui polițist

* un bărbat a aruncat suma de 200 lei în mașina unui agent de poliție, în speranța că va scăpa de amenda aplicată * polițistul a sesizat Serviciul Anticorupţie Brăila care a organizat un flagrant * șoferul este cercetat acum pentru dare de mită

 

 

 

Mită la polițist. Un șofer brăilean, amendat de polițiști pentru că vorbea la telefon în timp ce era la volan, a vrut să scape de amendă. I-a oferit mită unui agent dar lucrătorii anticorupție l-au prins în flagrant.

Astfel, la data de 10 octombrie, lucrători de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Brăila, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, l-au prins în flagrant pe șoferul D.I. care a oferit o sumă de bani unui agent de poliţie din cadrul IPJ Brăila – Poliţia municipiului Brăila. În ziua respectivă, agentul de poliţie a sesizat SJA Brăila cu privire la faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu autospeciala din dotare, l-a depistat în trafic pe conducătorul auto D.I. care folosea telefonul mobil în timp ce conducea un autoturism. ”Pentru a nu i se aplica o sancțiune contravențională, D.I. a oferit suma de 200 lei, bani pe care i-a aruncat în autospeciala de poliție. Faţă de D.I. a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, fără a fi dispuse măsuri privative de libertate”, arată anchetatorii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro