Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Șofer Braicar prins beat la volanul autobuzului plin cu călători

Șoferul unui autobuz Braicar s-a încumetat să se urce beat la volan, în timpul serviciului.

Acesta se deplasa cu autovehiculul de transport persoane pe ruta 22, cea de tramvai, zona Brailita - Catedrala. Polițiștii l-au oprit din drum și au constatat că bărbatul aflat la volan, în vârstă de 57 de ani, avea o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool în aerul expirat. El a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologce de sânge și stabilirea cu exactitate a gradului de alcoolemie. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru conducere sub influență alcoolului.

Deranjat de situație, primarul municipiului, Marian Dragomir, a postat un mesj pe facebook prin care cere directorului Braicar să ia măsuri în acest caz.

Solicit directorului Braicar SĂ ÎL DEA AFARĂ URGENT pe individul care conducea autobuzul în stare de ebrietate și să îi facă plagere penală în numele societății. Am cumpărat în 1 an și 6 luni 32 de noi autobuze, zeci de automate de bilete, am eliminat mafia maxi taxi, am planificat noi investiții și NU VOI PERMITE NIMĂNUI SĂ-ȘI BATĂ JOC DE INVESTIȚIILE NOASTRE. Anul 2018 va aduce noi investiții la Braicar și toate scursurile vor fi date afară”, a scris Marian Dragomir.

 
Categorie articol: 

Comentarii