Mergi la conţinutul principal

Și-a dat foc și s-a aruncat de pe schelele unei biserici

* o femeie de 41 de ani a căzut de pe schelele aflate în zona unei bisericuțe din cartierul Radu Negru, în spatele supermarketului "Penny Market" * femeie și-a dat mai întâi foc, apoi a căzut printre schele * a căzut însă pe pământ și a săpat cu viață


Azi dimineață, o femeie de 41 de ani a decis să își pună capăt zilelor. Ea s-a urcat pe schela de lemn a unei bisericuțe aflate în Cartier Radu Negru, în spatele supermarketului "Penny Market", unde și-a dat foc. A sărit apoi de la înălțime, căzând printre schelele aflate în jurul bisericii și folosite pentru efectuarea lucrărilor de construcție. }inând cont de faptul că jos nu era ciment, ci pământ, cu pietriș în unele zone, femeia a scăpat cu viață. Ea a fost preluată de urgență de o Salvare și transportată la Unitatea de Primire Urgențe, fiind dusă direct la resuscitare.
Un echipaj condus de dr. Viorica Uscatu, director SAJ Brăila, a mers la fața locului și a preluat-o pe femeia cu tentative suicidale. Medicul ne-a spus că femeia de 41 de ani prezenta arsuri pe abdomen, însă starea ei este stabilă. "Acum este semiconștientă cu traumatism cranian, mai mult indirect, pentru că ea a căzut în picioare și abdominal. Are arsuri pe torace, gât, mâini, față, deci pe partea anterioară. In rest, parametrii vitali sunt normali, nu este prăbușită. Ea și-a dat foc și în timp ce o stingeau cu apă, a căzut printre schele", ne-a declarat medicul de la Ambulanță.
Potrivit unor surse, femeia ar fi cunoscută și cu unele probleme de natură psihică. Oricum, la biserica unde s-a întâmplat evenimentul nimeni nu știa despre eveniment. Vom reveni.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro