Mergi la conţinutul principal

Școală de vară în stil norvegian la «ArioDante» Brăila

* ideea aparține Valericăi Zgârcitu, inițiatoarea proiectului, cu pregătire profesională în psihopedagogie * la activitățile de vară organizate de “ArioDante” sunt așteptați copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani * se pune accent pe dezvoltarea intelectuală și emoțională a celor mici, prin jocuri interactive

 

 

Școala de Artă „ArioDante” Brăila vine cu o inovație pentru activitățile de vară ale copiilor, dar și pentru părinții care s-au săturat de tradiționala școală de vacanță. Deși proiectul se numește tot „Școala de vară pentru copii”, modul în care a fost gândit diferă foarte mult de cele clasice. Vor fi cursuri dedicate exclusiv copiilor, care-i vor ajuta să-și dezvolte inteligența și abilitățile prin intermediul jocurilor interactive, în stil norvegian.

Școala de vară își va deschide porțile pe 15 iulie și se adresează copiilor cu vârste între 3 și 10 ani. Inițiatoarea proiectului este Valerica Zgârcitu, iar ideea i-a venit după ce a observat că tot mai mulți copii sunt atrași de tehnologie în defavoarea mișcării și a jocurilor specifice vârstei. „Noi mergem pe premisa că o lume mai bună pentru copii este o lume în care toți copiii se vor putea bucura de anii copilăriei, un timp al jocului și al învățării. Așadar, acest program de vară nu numai că oferă posibilitatea copiilor de a interacționa unii cu ceilalți, de a socializa, ci le oferă un suport educativ pe care ei îl vor putea folosi pe tot parcursul vieții lor. Jocul este activitatea fundamentală a copilului, pe care se sprijină activitățile de învățare și influențează întreaga conduită și prefigurează personalitatea în formare a acestuia”, ne-a declarat Valerica Zgârcitu. Aceasta este pregătită profesional pentru a lucra cu copiii, deoarece are cursuri în domeniul psihopedagogiei. Consideră că fiecare copil este unic, iar abordarea lui trebuie să fie comprehensivă din toate punctele de vedere ale dezvoltării sale. Cei care vor veni la școala de vară de la „ArioDante” vor avea ocazia să socializeze, să creeze, să facă proiecte, să-și dezvolte imaginația. „Relația adult-copil va fi una în stil «norvegian», existând egalitate. Prin urmare, dragi părinți, acest program de vară susține viitoarea generație să parcurgă un drum «asfaltat» și să-i ajute să se dezvolte psihic, spiritual, social, afectiv, cognitiv și cultural”, a adăugat inițiatoarea proiectului.

Așadar, începând cu data de 15 iulie, școala de vară își deschide porțile, activitățile fiind programate zilnic, de luni până vineri, și având o durată de o oră și jumătate-două. Programul este flexibil, în funcție de preferințele părinților, iar prețul este accesibil oricărui buzunar. Adresa este strada Griviței, nr. 307, acolo unde este și școala de Artă „ArioDante”.

Mai multe detalii puteți afla apelând numărul de telefon 0765.214.950.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro