Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ţinutele negre, predominante la Convenţia Naţională a Organizaţiei de femei a PDL

Printre democrat-liberalele care au preferat ţinute negre au fost Elena Udrea, Andreea Paul Vass şi Elena Băsescu.
Andreea Paul Vass a încercat să dea o explicaţie pentru hainele negre ale doamnelor prezente - negru înseamnă eleganţă sau durere pentru "starea femeilor din România".
O altă participantă la Convenţia Naţională a Organizaţiei de femei a PDL, îmbrăcată tot în negru, a avut, însă, o altă explicaţie: "Cred că toate ne simţim puţin grase".
Pe tocuri sau nu, în pantaloni sau în fuste, unele venite în costume naţionale, femeile PDL s-au strâns în jurul Elenei Udrea, Monicăi Macovei, a lui Theodor Paleologu sau a Robertei Anastase pentru fotografii şi îmbrăţişări.
Participantele, venite din toată ţara, au primit pachete cu mâncare - pâine, şniţel şi cartofi, salată de varză, o prăjitură şi o sticlă cu apă.
De asemenea, ele au putut să mănânce, contra cost, preparate calde de la bufetele amenajate pe holurile Parlamentului.
În aşteptarea rezultatelor votului, unele democrat-liberale au pornit pe scările din Palatul Parlamentului, dornice să profite de ocazie si să vadă unde lucrează aleşii.
Emoţii nu au avut în privinţa votării noii echipe de conducere a OFPDL, deoarece doar Sulfina Barbu a candidat pentru funcţia de preşedinte, Andreea Paul Vass pentru prim-vicepreşedinte, iar Oana Badea pentru secretar general al organizaţiei.
Participantele au fost încurajate, de liderii PDL care au ţinut discursuri, atât femei, cât şi bărbaţi, că pot reuşi în politică şi dacă merg pe tocuri sau la coafor, că ar fi potrivite pentru funcţia de premier şi chiar pentru cea de preşedinte al ţării, dar au fost şi avertizate că "puterea nu se dă, se ia".
Categorie articol: 

Comentarii