Mergi la conţinutul principal

Ţigarete de contrabandă în valoare de circa 6.000 lei confiscate de la o brăileancă

sâmbătă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au efectuat o percheziţie domiciliară în Brăila şi au descoperit ţigări în valoare totală de 5.920 lei • contrabandista era o brăileancă de 30 de ani, care desfăşura activităţi de colectare şi comercializare de produse accizabile supuse marcării, cunoscând că acestea provin din contrabandă • ea reuşea astfel să obţină în mod ilicit beneficii financiare

 

Afaceri cu ţigări de contrabandă. O brăileancă se ocupa cu depozitarea şi comercializarea ţigaretelor, însă poliţiştii i-au bătut la uşă. Ea desfăşura astfel de activităţi ilegale şi făcea bani frumoşi de luni de zile. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia au fost descoperite ţigări în valoare totală de 5.920 lei. În data de 28 septembrie, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică pe linia contrabandei cu produse din tutun. “În urma documentării activităţii infracţionale, în perioada iulie - septembrie a.c., sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au stabilit că brăileanca I.V., în vârstă de 30 de ani, desfăşoară activităţi de colectare, transport, depozitare şi comercializare de produse accizabile supuse marcării, cunoscând că acestea provin din contrabandă, obţinând astfel, în mod ilicit, beneficii financiare”, se arată în comunicatul transmis de Poliţia de Frontieră Brăila.

Sâmbătă, în baza autorizaţiei emise de către Judecătoria Brăila, poliţişti de frontieră au desfăşurat o percheziţie la domiciliul persoanei suspecte. În urma percheziţiei a fost descoperită şi reţinută cantitatea totală de 9.320 de ţigarete (466 pachete) diferite mărci, de provenienţă R. Moldova şi fără timbru de acciză, în valoare totală de 5.920 lei.

Potrivit poliţiştilor, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro