Mergi la conţinutul principal

Ţigări şi alcool de contrabandă

Sute de pachete cu ţigări şi zeci de litri de alcool au fost ridicate de poliţişti în urma unor acţiuni de prevenire şi combatere a ilegalităţilor în domeniul importului, producerii, circulaţiei şi comercializării tutunului şi produselor din tutun. Cei 63 de poliţişti participanţi la misiune, de la Serviciile de Investigare a Fraudelor, Ordine Publică, Investigaţii Criminale, Rutier şi Intervenţie Rapidă au fost prezenţi în pieţe, târguri şi zone aglomerate din municipiu, precum şi pe arterele de circulaţie. De asemenea, oamenii legii au desfăşurat şi două controale tematice împreună cu doi comisari de la Garda Financiară - Secţia Brăila.

La sfârşitul săptămânii trecute, forţele participante au efectuat 14 percheziţii domiciliare şi mai multe controale la societăţi comerciale, instituind totodată filtre pe arterele din municipiu şi judeţ. Pe parcursul derulării activităţilor a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, s-a început urmărirea penală în alte 5 cauze în care sunt cercetate 6 persoane şi a fost declinată competenţa într-un alt dosar. "În plus, au fost ridicate în vederea confiscării 15.560 ţigarete, de provenienţă Republica Moldova, în valoare totală estimată de 5.546 lei, precum şi 140 de litri alcool, fără banderolă de marcaj, 18 sticle cu whisky şi 3 sticle cu vodcă, a câte 0,7 litri fiecare, în valoare totală de 2.250 lei, care aveau aplicate banderole din Republica Moldova", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Poliţiei brăilene.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro