Mergi la conţinutul principal

Ştii că eşti sărac în Brăila în momentul în care ajungi să conduci un BMW X6

Eram la semafor şi aşteptam să se facă verde. Şi săream de nebun, de pe un site pe altul, pe telefon. Bă, şi ajung să citesc ştirea asta bizară, din Obiectiv, cum că nu ştiu câte maşini de lux sunt înmatriculate în Brăila. Cică ar fi vreo 3 Bentley şi 6 Maserati, probabil toate pe GPL (am glumit!).

Un pic mai jos în articol aflu că nu mai e nicio şmecherie să deţii un Porsche Cayenne sau un BMW X6, pentru că ţi-au luat-o înainte alţi brăileni care au fost un pic la cumpărături. Mai mult, există şi brăileni posesori de Lexus, care nu costă mult – numai vreo 60.000 de euro. Cam cât două apartamente cu două camere undeva în Brăila.

Păi, în condiţiile astea, chiar că a devenit de prost gust să te afişezi cu un BMW X6, atunci când mergi la mall. Râde lumea de tine, frate! Puţi a sărăcie, probabil că ai şi apa tăiată din cauza datoriilor la întreţinere. Probabil că în momentul în care ai ajuns să stai atât de rău cu banii, încât nu mai ai cash nici să îţi cumperi bilet de autobuz, începi să mergi cu BMW X6. Asta e, ştii că o să râdă lumea de tine, că mai au jdemii de brăileni BMW X6, dar decât să te prindă controlorii Braicar fără bilet?!

În curând o să ajungă vecinii să râdă de tine că ai venituri atât de mici încât nu ţi-ai permis decât un BMW X6 full options. Când o să vrei să mergi la mare, o să ceri maşina unui cumnat ceva, vreun Lexus sau un Maserati, ca să nu auzi în spatele tău vorbe de genul “Ia uite-l şi pe săracu’ ăsta din Brăila cu ce tigaie a venit la mare!”.

Şi nu va fi departe ziua când fiul tău va refuza să îl iei de la şcoală, pe motiv că râd colegii de el dacă îl văd că se urcă într-un BMW X6. Aşa că ai grijă ce maşină te gândeşti să îţi cumperi în viitorul apropiat. (Ayrton ŞMENA)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro