Mergi la conţinutul principal

Ştefan Mihăilescu, cercetat penal pentru abuz în serviciu

Deşi tocmai a înregistrat un succes în instanţă, redobândindu-şi pe cale legală postul de manager general al Spitalului Judeţean Brăila, dr. Ştefan Mihăilescu nu a terminat cu sălile de judecată. Asta deoarece pe numele lui este depusă o plângere penală pentru abuz în serviciu, plângere făcută de către Rodica Sin, la momentul în care a fost numită manager interimar al Spitalului Judeţean, prin Ordin al ministrului Sănătăţii, în locul lui Mihăilescu. Aşa cum ne-au declarat surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, la acest moment anchetatorii verifică aspectele plângerii penale pentru a vedea dacă acestea se confirmă sau nu. Amintim că, săptămâna aceasta, instanţa de judecată a admis cererea de suspendare a efectelor Ordinului ministrului de eliberare din funcţie a managerului Ştefan Mihăilescu, astfel încât acesta şi-a reluat postul. Paradoxul constă în faptul că Rodica Sin, cea numită în locul lui Mihăilescu la momentul în care acesta fusese destituit, este şi ea în continuare pe funcţie. Aşadar, în acest moment, Spitalul Judeţean Brăila are doi manageri generali, care se târăsc unul pe altul prin instanţe.
Precizăm că dr. Ştefan Mihăilescu a fost demis în data de 14 iulie, iar înainte de demitere fusese numit în funcţia de manager în urma susţinerii unui concurs, contractul său de management fiind încheiat pe 4 ani, până la 1 aprilie 2010. Rodica Sin, fost director economic la Spitalul Judeţean Constanţa, a venit la conducerea Spitalului Judeţean pe data de 24 iulie, când a fost semnată numirea sa în funcţia de manager interimar.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro