Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ştafeta viitorilor campioni"

Începând de sâmbătă, 17 octombrie, la sala CSM-ului demarează o amplă acţiune de selecţie la atletism, la care vizaţi sunt elevii claselor a IV-a. Luni s-a derulat şedinţa tehnică, iar sâmbătă aceasta şi cea viitoare, fazele preliminare.
Programul "Ştafeta viitorilor campioni" va fi pus în practică de catedra de atletism a Liceului cu Program Sportiv şi finanţat de către Direcţia pentru Sport.
La această acţiune participă echipe feminine şi masculine alcătuite din câte 6 elevi, fiecare dintre ele urmând a participa la un parcurs aplicativ şi la trei probe individuale.
Primele opt echipe vor accede în semifinale, iar apoi primele patru îşi vor disputa finalele competiţiei.
"Sper ca în urma acestei acţiuni să putem selecţiona cel puţi 20 de copii pentru activitatea de peformanţă. Ei vor fi testaţi la un traseu aplicativ cu probe simple şi eficiente pentru a le vedea deprinderile motrice specifice vârsei, însă vor fi şi probe individuale. Din ceea ce am văzut până acum prin şcoli am constatat că avem copii excelenţi şi trebuie doar să-i modelăm pentru a deveni performeri", a declarat profesorul Mihail Dumitru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii