Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferul unui TIR a intrat într-o maşină pe Calea Galaţi

vineri după-amiază, conducătorul unui autotren, cetăţean ucrainean, nu ar fi păstrat distanţa faţă de autoturismul din faţa sa • acesta se deplasa pe Calea Galaţi şi a lovit o altă maşină condusă de un brăilean • nu au rezultat victime

 

Un accident în care au fost implicate un TIR şi un autoturism a avut loc pe Calea Galaţi. Vinovatul a fost şoferul autotrenului.

Potrivit poliţiştilor, la data de 28 februarie, în jurul orei 15.00, un bărbat de 50 de ani, cetăţean ucrainean, conducea un ansamblu de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă, pe Calea Galaţi. Din cauză că nu ar fi păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un brăilean de 76 de ani, şoferul de TIR ar fi intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, însă traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Şoferul vinovat a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
Categorie articol: 

Comentarii