Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferul unui BMW s-a mutat de la volan când a văzut poliţiştii

luni, un tânăr de 31 de ani conducea autoturismul pe Şoseaua de Centură, având permisul suspendat • la vederea poliţiştilor, el a oprit autoturismul şi a făcut schimb de locuri cu pasagera din dreapta • alţi doi şoferi cu BMW au picat în plasa poliţiştilor

 

Pentru că nu avea permis, dar se afla la volanul unui autoturism BMW, un brăilean a încercat să îi păcălească pe poliţişti. El s-a mutat de pe scaunul şoferului, însă oamenii legii au fost pe fază.

În seara de 30 septembrie, în jurul orei 22.00, poliţiştii rutieri l-au oprit pentru control pe un bărbat de 31 de ani, din Brăila. Acesta conducea maşina pe Şoseaua de Centură, însă la vederea poliţiştilor a oprit autoturismul BMW şi a făcut schimb de locuri cu pasagera din dreapta. “În urma verificării acestuia în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul are permisul de conducere suspendat”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În aceeaşi zi, la ora 10.15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, tot pe şoseaua de Centură a Municipiului, pe un tânăr de 27 de ani, din localitatea Urleasca. El conducea un autoturism, tot marca BMW, având permisul suspendat, din data de 26 august 2019.

Tot la data de 30 septembrie, la ora 16.15, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit pentru control pe un alt tânăr de 27 de ani, care oprise autoturismul marca “BMW”, pe strada 1 Decembrie 1918. Şoferul era oprit în zona de acţiune a unui indicator rutier care interzice acest lucru. Procedând la legitimarea şoferului, acesta le-a dat poliţiştilor numele unei alte persoane, întrucât nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul având acest drept suspendat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii