Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferul de “BMW” fugărit de poliţişti a fost arestat

tânărul prins fără permis pe strada Plevnei, care a fugit de poliţişti, a ajuns în spatele gratiilor • iniţial, prima instanţă a dispus măsura controlului judiciar faţă de şofer, însă procurorul a formulat contestaţie, iar Tribunalul Brăila l-a trimis la arest

 

Şoferul de “BMW” care a condus fără permis şi a fost prins de poliţişti în data de

4 decembrie, pe strada Plevnei, a ajuns în spatele gratiilor. Judecătoria Brăila a dispus măsura controlului judiciar faţă de Alin G., însă procurorul a formulat contestaţie, iar la Tribunalul Brăila s-a dispus arestarea preventivă.

Potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, la data de 9 decembrie, instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile faţă de tânărul de 21 de ani, din Brăila, în urma contestaţiei formulate de unitatea de Parchet.  Tânărul a fost încarcerat în Arestul IPJ Brăila.

Reamintim că, la data de 4 decembrie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au reţinut pentru 24 de ore pe un brăilean care a condus un vehicul fără a deţine permis de conducere şi a încercat să fugă de poliţişti. La ora 18.20, poliţiştii l-au oprit în trafic pe un tânăr de 21 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism “BMW” pe strada Plevnei. “În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, moment în care brăileanul a fugit de la faţa locului. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind prins în scurt timp, încătuşat şi condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal. Miercurea trecută, faţă de brăileanul în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, însă el a scăpat de arest în primă instanţă.
Categorie articol: 

Comentarii