Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferul care a pierdut controlul volanului în zona cărămidăriei nu era diagnosticat cu epilepsie

Bărbatul aflat la volanul autoturismului "Nissan", care a ieşit de pe şosea, în zona cărămidăriei, vineri după-amiază, nu era diagnosticat cu epilepsie. Autoaccidentarea s-ar fi produs, cel mai probabil, în urma unei convulsii, susţine soţia şoferului, respingând diagnosticul dat iniţial de medici - criză de epilepsie. Mai ales că, spune ea, bărbatul are permis de conducere de mai bine de 20 de ani şi nu a avut niciodată vreo problemă de sănătate în timp ce şofa. Cert este că, în urma incidentului de vineri, vor urma investigaţii medicale complexe, pentru a afla de ce suferă bărbatul şi din ce cauză i s-a făcut rău la volan.
"Nu s-a aşteptat la aşa ceva, nu ştiu ce s-a întâmplat, el nu a avut niciodată probleme, a fost o convulsie. Nu a fost diagnosticat cu vreo boală gravă. Chiar eu l-am găsit, după accident, era nemâncat de 24 de ore, probabil asta l-a afectat. Ne-am speriat teribil când am văzut maşina, am crezut că a murit. Cum putea să se urce la volan, dacă avea un astfel de diagnostic grav, de epilepsie? Este un om foarte responsabil, nu avea de unde să ştie că o să i se facă rău. Doamne- fereşte!, că putea fi o tragedie. Maşina a intrat printre copaci, dar putea să lovească pe altcineva sau copacul. Mă gândesc cu groază! Dar nu este corect să se spună că a făcut o criză de epilepsie, dacă nu are un astfel de diagnostic. Nu s-a stabilit deocamdată un diagnostic. Probabil au fost concluziile din primă fază, eu o să îi fac investigaţii, un CT sau un RMN, să văd despre ce este vorba. Şi dacă o fi epilepsie, nu avem ce face, asta este viaţa!", ne-a explicat soţia şoferului.
Femeia a mai relatat că soţului i s-a ridicat permisul, însă, din punctul său de vedere, poliţia ar trebuie să facă acest lucru abia după ce se stabileşte un diagnostic exact.
După cum v-am informat, vineri după-amiază, chiar la ieşirea din Brăila, până în zona cărămidărie, maşina condusă de bărbatul de 47 de ani a ieşit de pe şosea, urcând pe un mal de pământ, printre doi copaci. Şoferii care circulau prin zonă au dat imediat alarma la poliţie. Maşina a fost avariată serios în partea din faţă, fiind extrasă cu greu dintre vegetaţia de pe marginea şoselei. Şoferul a ajuns la spital. Potrivit anchetatorilor, iniţial, personalul medical a stabilit că ar fi vorba despre o criză de epilepsie.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii