Mergi la conţinutul principal

Şoferul care a pierdut controlul volanului în zona cărămidăriei nu era diagnosticat cu epilepsie

Bărbatul aflat la volanul autoturismului "Nissan", care a ieşit de pe şosea, în zona cărămidăriei, vineri după-amiază, nu era diagnosticat cu epilepsie. Autoaccidentarea s-ar fi produs, cel mai probabil, în urma unei convulsii, susţine soţia şoferului, respingând diagnosticul dat iniţial de medici - criză de epilepsie. Mai ales că, spune ea, bărbatul are permis de conducere de mai bine de 20 de ani şi nu a avut niciodată vreo problemă de sănătate în timp ce şofa. Cert este că, în urma incidentului de vineri, vor urma investigaţii medicale complexe, pentru a afla de ce suferă bărbatul şi din ce cauză i s-a făcut rău la volan.
"Nu s-a aşteptat la aşa ceva, nu ştiu ce s-a întâmplat, el nu a avut niciodată probleme, a fost o convulsie. Nu a fost diagnosticat cu vreo boală gravă. Chiar eu l-am găsit, după accident, era nemâncat de 24 de ore, probabil asta l-a afectat. Ne-am speriat teribil când am văzut maşina, am crezut că a murit. Cum putea să se urce la volan, dacă avea un astfel de diagnostic grav, de epilepsie? Este un om foarte responsabil, nu avea de unde să ştie că o să i se facă rău. Doamne- fereşte!, că putea fi o tragedie. Maşina a intrat printre copaci, dar putea să lovească pe altcineva sau copacul. Mă gândesc cu groază! Dar nu este corect să se spună că a făcut o criză de epilepsie, dacă nu are un astfel de diagnostic. Nu s-a stabilit deocamdată un diagnostic. Probabil au fost concluziile din primă fază, eu o să îi fac investigaţii, un CT sau un RMN, să văd despre ce este vorba. Şi dacă o fi epilepsie, nu avem ce face, asta este viaţa!", ne-a explicat soţia şoferului.
Femeia a mai relatat că soţului i s-a ridicat permisul, însă, din punctul său de vedere, poliţia ar trebuie să facă acest lucru abia după ce se stabileşte un diagnostic exact.
După cum v-am informat, vineri după-amiază, chiar la ieşirea din Brăila, până în zona cărămidărie, maşina condusă de bărbatul de 47 de ani a ieşit de pe şosea, urcând pe un mal de pământ, printre doi copaci. Şoferii care circulau prin zonă au dat imediat alarma la poliţie. Maşina a fost avariată serios în partea din faţă, fiind extrasă cu greu dintre vegetaţia de pe marginea şoselei. Şoferul a ajuns la spital. Potrivit anchetatorilor, iniţial, personalul medical a stabilit că ar fi vorba despre o criză de epilepsie.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro