Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferii prinşi că încălcau regulile de circulaţie, arşi la buzunare

* poliţiştii au verificat şi societăţile comerciale, însă cele mai multe amenzi le-au primit conducătorii auto

 

 

Societăţile comerciale şi şoferii din municipiu au fost, joi, în vizorul poliţiştilor şi jandarmilor. Din 13 amenzi aplicate, 12 au fost pentru conducătorii auto prinşi că nu respectau regulile de circulaţie, iar una pentru sancţionarea faptelor antisociale. “Poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică şi Biroului Rutier, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat pe raza municipiului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ. Totodată, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere grave”, se arată în buletinul de presă emis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe timpul activităţilor, au fost controlate 13 societăţi comerciale, 65 de persoane legitimate şi 40 de autovehicule oprite în trafic şi controlate. 20 de şoferi au fost puşi să sufle în etilotest.

Pentru neregulile depistate, poliţiştii au aplicat 13 amenzi, dintre care 12 pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi una la Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Categorie articol: 

Comentarii