Mergi la conţinutul principal

Şoferii brăileni opresc unde au chef: în staţia de autobuz sau pe trecerea de pietoni

în ultima săptămână, poliţiştii locali au dat amenzi de peste 3.000 lei, conducătorilor auto care nu au ţinut cont de prevederile pe linie rutieră • şoferul unui BMW a oprit în staţia de autobuz, un Porche intrase pe interzis, pe strada Ana Aslan, iar alte maşini se aflau chiar pe marcajul pietonal

 

Poliţiştii locali îi urmăresc, zi de zi, pe şoferii care obişnuiesc să staţioneze sau chiar să parcheze în zone interzise. În ultima săptămână, poliţiştii au descoperit un BMW care oprise chiar într-o staţie de autobuz, iar şoferul unui “Porche” a intrat pe strada Ana Aslan, pe sens interzis. 

Pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis, în perioada 8-16 august, au fost aplicate un număr de 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.045 lei şi au fost aplicate un număr de 32 puncte penalizare conform OUG 195/2002.  Un tânăr de 27 de ani, din sat Siliştea, a primit amendă de 290 lei, după ce a circulat cu auto “Volkswagen”, pe Bulevardul Cuza, apoi a oprit pe trecerea pentru pietoni situată la intersecţia cu str. Campiniu. Amenzi au primit şi alţi doi brăileni, unul de 44 de ani şi altul de 41 de ani, care circulau cu auto Volkswagen şi Ford, pe Calea Călăraşilor, oprind voluntar la mai puţin de 25 m de marcajul pietonal. Un şofer de 64 de ani a luat şi el o amendă de 290 lei, întrucât a circulat cu autovehiculul marca “Dacia” pe Calea Călăraşilor, dinspre Griviţei către b-dul Independenţei, oprind voluntar chiar pe trecerea pentru pietoni.

Tot aceeaşi amendă a primit-o şi un brăilean de 28 de ani, aflat la volanul unui “BMW” şi care circula pe strada Nicolae Bălcescu, el oprind voluntar chiar în staţia mijloacelor de transport în comun.  La rândul său, un conducător auto de 30 de ani, tot din Brăila, a încasat o amendă de 435 lei, după ce a circulat cu autovehiculul marca “Porche” pe strada Ana Aslan, dinspre strada Bastionului către Şcolilor, pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier “accesul interzis”. Un alt şofer brăilean, de 46 de ani, a primit o amendă în valoare de 580 lei, întrucât în calitate de conducător auto al autovehiculului marca “Subaru”, a staţionat cu autoturismul pe strada Plantelor, în dreptul căii de acces a proprietăţii alăturate, către drumul public.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro