Mergi la conţinutul principal

Şoferii au fost învăţaţi cum să se ferească de furturi din autoturisme

Ieri, în cea de-a treia zi a "Săptămânii Prevenirii Criminalităţii", poliţiştii brăileni le-au explicat şoferilor ce conduită trebuie să adopte pentru a preveni furturile din autoturisme. În acest context, lucrători din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu cei de la Poliţia de Proximitate şi Ordine Publică, au distribuit pliante informative în zonele predispuse acestui tip de infracţiune.

Astfel, poliţiştii au desfăşurat acţiuni în Cartierele Hipodrom şi Obor, Bulevardele Dorobanţilor şi Independenţei, străzile Roşiori, Plevna, "1 Decembrie 1918" şi Tineretului, locaţii alese în funcţie de numărul de infracţiuni înregistrate în primele 6 luni ale anului. În urma unei analize privind furturile din autoturisme a reieşit că, în perioada amintită, a crescut numărul de infracţiuni de acest gen, comparativ cu perioada similară a anului 2008. "Poliţiştii le-au reamintit cetăţenilor că bunurile proprii trebuie să fie, în primul rând, asigurate chiar de ei şi le-au oferit acestora câteva recomandări cum ar fi: să asigure autoturismul nelăsând portierele sau geamurile deschise, să evite lăsarea la vedere a bunurilor de valoare sau a bagajelor care pot atrage atenţia, să parcheze maşinile în locuri iluminate şi să nu lase cheile în contact când părăsesc vehiculul", a precizat subinspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Poliţiei brăilene.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro