Mergi la conţinutul principal

Şoferii, «vânaţi» cu radare în cascadă

Radare în "cascadă", amplasate pe arterele de circulaţie din judeţ. Poliţiştii brăileni au acţionat pe şosele în scopul prevenirii accidentelor rutiere grave produse din cauza vitezei excesive. Zece conducători auto au rămas fără permis de conducere.
În ziua de 25 iulie, între orele 14.00-22.00, efective de poliţişti din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier Brăila, Poliţiilor orăşeneşti Ianca, Făurei şi Însurăţei, şi secţiilor de poliţie rurală arondate acestora, au fost prezenţi în trafic, pentru a preveni producerea accidentelor rutiere grave. În vizorul oamenilor legii au fost, în special, şoferii care obişnuiesc să conducă autovehiculele cu viteză excesivă.
"Pe timpul acţiunii, au fost folosite sistemele de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în «cascadă». Astfel, poliţiştii au constatat, în total, 171 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare de 61.505 lei", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Din totalul amenzilor, cele mai multe, respectiv 135, au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză, iar restul pentru alte abateri. De asemenea, au fost ridicate în vederea suspendării 10 permise de conducere, dintre care 9 pentru viteză excesivă, şi a fost retras un certificat de înmatriculare.
În perioada 25-27 iulie, poliţiştii şi jandarmii au dat o raită şi prin discoteci şi cafe-baruri, în târgurile şi oboarele organizate săptămânal, desfăşurând activităţi pentru prevenirea faptelor antisociale. Echipele de ordine au efectuat controale la 21 de societăţi comerciale cu profil discotecă şi cafe-bar, au legitimat 241 de persoane, 12 fiind controlate corporal sumar şi 54 conduse la sediul poliţiei, pentru verificări suplimentare şi au verificat în trafic 109 autovehicule. Poliţiştii au dat amenzi în valoare totală de 10.220 de lei.
Zilele trecute, ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi Serviciului de Ordine Publică, precum şi poliţişti de la Secţia 2 de Poliţie Rurală Brăila au desfăşurat acţiuni, în localităţi din judeţul Brăila, pentru verificarea operaţiunilor cu produse cerealiere şi de panificaţie. Au fost efectuate controale la 43 de agenţi economici şi verificate 21 de mijloace de transport, amenzile totale aplicate fiind în valoare de 16.170 de lei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro