Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferi prinşi băuţi la volan

În dimineaţa zilei de 29 aprilie, la ora 7.50, poliţişti de la Serviciul Rutier au depistat în trafic un buzoian de 52 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe DE 584, în afara localităţii Albina, circulând cu viteza de 125 km/h. În plus, şoferul emana un puternic miros de alcool, astfel că a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie şi i s-a întocmit dosar penal.

În noaptea de 29 spre 30 aprilie, la orele 1.45, un alt şofer băut a căzut în plasa oamenilor legii. Agenţii de la Postul de Poliţie Comunală Ulmu, împreună cu jandarmi, au depistat în trafic, pe DJ 203, pe raza comunei Ulmu, un bărbat care conducea autoturismul în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acestuia i s-a solicitat să fie testat cu fiola alcooltest şi, refuzând acest lucru, a fost condus la Spitalul Orăşenesc Făurei pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, conducătorul auto refuzând şi de această dată.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru refuzul recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii