Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferi inconştienţi

Sâmbătă, în mai puţin de o oră şi jumătate, trei brăileni au ajuns la spital cu diverse leziuni, produse în urma accidentelor rutiere în care au fost implicaţi. Cercetările poliţiştilor au relevat că unul dintre şoferii vinovaţi nu avea permis de conducere, iar celălalt consumase băuturi alcoolice.

Oamenii legii au identificat-o pe Daniela A. (32 de ani) în jurul orei 19.10 şi au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Zimbrului, fără să fie posesoare a permisului de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, l-a surprins şi accidentat pe Claudiu A. (31 de ani) care se afla lângă un autoturism parcat la intersecţia străzii Iasomiei cu strada Zimbrului. În urma accidentului, victima, care a suferit leziuni la genunchiul stâng, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Şoferiţa de ocazie s-a ales cu dosar penal, la fel ca şi Liviu C. (31 ani) proprietarul autoturismului, deoarece i l-a încredinţat femeii pentru a-l conduce pe drumurile publice, deşi ştia că aceasta nu are permis.

O oră şi jumătate mai târziu, poliţiştii au cercetat un alt accident, consumat pe DN 22B. La acea oră, Laurean M. (24 de ani) conducea un autoturism dinspre localitatea Lacu-Sărat către Municipiul Brăila şi s-a angajat în depăşirea unui autoturism condus de Gheorghe P. (56 de ani) şi, în momentul reintrării pe banda sa de mers, l-a acroşat pe acesta cu partea lateral dreapta. Ambele maşini s-au răsturnat în afara părţii carosabile, rezultând vătămarea corporală gravă a lui Gheorghe P. şi a Nelei A. (59 de ani) pasageră în autoturismul condus de acesta, ambii fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultând că Laurean M. se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.
Categorie articol: 

Comentarii