Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferi fără permis

un bărbat care conducea autoturismul pe Bulevardul Dorobanţilor, deşi nu avea permis, a dat nas în nas cu poliţiştii • un alt şofer, tot fără permis, se plimba cu maşina în localitatea Gropeni

 

Doi şoferi fără permis au avut parte de întâlniri neplăcute cu poliţiştii. În dimineaţa zilei de 14 martie, la ora 9.50, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic pentru control pe un bărbat de 55 de ani, din comuna Vădeni. Acesta conducea un vehicul pe Bulevardul Dorobanţilor.

De asemenea, la data de 15 martie, la ora 00.15, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat în trafic pe un bărbat de 30 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii Gropeni.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că niciunul dintre aceştia nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele lor  au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis.
Categorie articol: 

Comentarii