Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferi beţi, prinşi de poliţişti în trafic

Dosare penale pentru şoferii cheflii. În ziua de sâmbătă, 12 martie , ora 15:45, poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Brăila l-au depistat în trafic, pe Drumul Comunal 8, în localitatea Lacu Sărat, pe Dănuţ B., în vârstă de 48 de ani, din comuna Chiscani, în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că suspectul avea 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, precizează Biroul de Presă al IPJ Brăila.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, 12/13 martie 2016, la ora 03:35, o patrulă de la Poliţia Municipiului Brăila l-a depistat în trafic, pe Bulevardul Dorobantilor, pe Ionel I., în vârstă de 38 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Suspectul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca şi primul chefliu, a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, pe baza cărora să se poată stabili cu exactitate alcoolemia.
Poliţiştii i-au întocmit bucureşteanului dosar penal, conform prevederilor art. 336 din Codul penal. Cercetările continuă.

 
Categorie articol: 

Comentarii