Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferi băuţi, pe Şoseaua Buzăului şi pe Calea Galaţi

doi conducători auto au fost opriţi din drum de poliţiştii brăileni, care i-au pus să “sufle în fiolă” • un şofer care circula pe Buzăului avea o alcoolemie în aerul expirat de 1,25 mg/l, plus că avea şi permisul anulat

 

Poliţiştii brăileni le-au tăiat calea unor şoferi care s-au urcat la volan, după ce s-au cinstit cu alcool.

În noaptea de 22/23 mai, ora 00.05, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic pe un bărbat de 43 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua Buzăului, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul de conducere anulat. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că şoferul avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,25 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere.

În cursul zilei de marţi, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic pe un alt bărbat, de 37 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Galaţi, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că şoferul avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,41 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Şi acesta s-a ales cu un dosar penal.
Categorie articol: 

Comentarii