Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferi băuţi şi fără permis, recompensaţi cu dosare penale

Un brăilean de 52 de ani a plecat cu maşina la plimbare deşi consumase băuturi alcoolice. În ziua de 6 mai, la ora 2.20, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică pentru Mediul Urban l-au depistat pe bărbat în timp ce conducea autoturismul pe Aleea Margaretelor. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal. În aceeaşi zi, la ora 11.00, agenţii din cadrul Postului de Poliţie Ciocile au oprit în trafic pentru control un autovehicul care circula pe o stradă din comună. Şoferului i-au fost solicitate documentele personale şi ale maşinii, însă acesta a prezentat doar actele autoutilitarei, declarând că pe cele personale le-a uitat acasă. Poliţiştii au stabilit însă că şoferul, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Slobozia, are permisul de conducere suspendat în perioada 28 aprilie-26 iunie 2011. El s-a ales cu un dosar penal.

Vineri seara, la orele 20.10, agenţi din cadrul Poliţiei Comunale Viziru au depistat un localnic de 19 ani, în timp ce conducea, pe DE 584, în localitatea de domiciliu, un motociclu tip ATV.

Din verificări a reieşit că vehiculul, care are o capacitate cilindrică care depăşeşte 50 cm3, nu era înmatriculat la Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Brăila.

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliţiei Comunale, unde i s-a întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

În aceeaşi seară, la ora 21.30, în plasa poliţiştilor din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei a picat un localnic de 50 de ani, care conducea un tractor neînmatriculat, pe DC 21. Acestuia, care nu este posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, i-a fost întocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii