Mergi la conţinutul principal

Şoferiţă fără permis, oprită de poliţişti în localitatea Latinu

* duminică, brăileanca de 31 de ani conducea liniştită autoturismul, însă poliţiştii au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule * pe numele ei a fost întocmit dosar penal

 

 

 

Şi femeile mai greşesc câteodată, atunci când sunt la volan! O brăileancă a pornit cu maşina la drum, deşi nu avea permis de conducere. Ea a avut ghinionul de a se întâlni cu poliţiştii.

Duminică, la ora 17.00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila au oprit-o în trafic pentru control pe o brăileancă de 31 de ani, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii Latinu. “În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că femeia nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Pe numele conducătoarei auto depistate în neregulă a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În seara de 9 octombrie, un alt şofer fără permis a picat în plasa poliţiştilor de 25 de ani, din comuna Scorţaru Nou, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul s-a ales cu dosar penal şi se continuă cercetările tot pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro