Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şoferiţă băută şi fără permis

în miez de noapte, o tânără de 20 de ani din Vădeni conducea autoturismul pe şoseaua Râmnicu Sărat din municipiu • poliţiştii au constatat că ea nu avea permis şi avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,63 mg/l

 

O tânără s-a urcat la volan după ce s-a cinstit cu alcool. S-a întâlnit cu poliţiştii şi nu a reuşit să îi convingă să o ierte.

Depistarea s-a făcut în noaptea de 9 spre 10 octombrie, în jurul orei 00.00, când poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au oprit-o în trafic pe o tânără, în vârstă de 20 de ani, din comuna Vădeni. Ea conducea un autoturism pe strada Râmnicu Sărat, din municipiu. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constat că aceasta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Şi asta nu era tot. Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,63 mg/l, aceasta fiind condusă la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele tinerei s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii