Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şofer septuagenar: băut şi vitezoman

* joi, un şofer de 72 de ani conducea maşina pe Şoseaua Naţională Veche, cu viteză de 87 km/h, depăşind limita legală admisă * în plus, acesta consumase şi ceva alcool * poliţiştii au mai prins un şofer aflat sub influenţa alcoolului pe Dig Brăila - Galaţi

 

 

Un septuagenar s-a urcat băut la volan şi a băgat viteză, numai că poliţiştii i-au tăiat calea. Nu a fost singurul oprit din drum de poliţişti.

La data de 10 octombrie, ora 18.40, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic pe un şofer, în vârstă de 72 de ani, din Brăila. Acesta conducea maşina pe Şoseaua Naţională Veche, cu viteză de 87 km/h, depăşind limita legală admisă. “De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,59 mg/l”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În noaptea de 9/10 octombrie, în jurul orei 00.40, poliţiştii Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un bărbat de 41 de ani din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22B (Dig Brăila - Galaţi). Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,58 mg/l.

Cei doi bărbaţi prinşi băuţi la volan au fost conduşi la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii