Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şofer fugit de la locul accidentului

în noaptea de duminică spre luni, un şofer conducea un Opel cu număr de Bulgaria pe B-dul Dorobanţilor şi la intersecţia cu Gării a lovit o maşină parcată • maşina a ricoşat apoi în refugiul de tramvai

 

Accident la intersecţia Bulevardului Dorobanţilor cu str. G-ral Eremia Grigorescu,  

în noaptea de duminică spre luni. Ieri, poliţiştii îl căutau încă pe şoferul vinovat.

Potrivit informaţiilor transmise de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, duminică noaptea, un autoturism se deplasa pe Dorobanţi şi la intersecţia cu fostă Gării a acroşat o maşină parcată pe partea dreaptă a carosabilului. Şoferul care a scăpat volanul de sub control a ricoşat apoi în refugiul de tramvai. În urma impactului, roata faţă stânga a maşinii s-a rupt.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 de un alt participant la trafic. S-au deplasat imediat la faţa locului, însă nu l-au mai găsit pe şoferul vinovat.

Autoturismul cu număr de Bulgaria a fost ridicat şi se află la sediul Poliţiei Brăila pentru continuarea cercetărilor. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal şi continuă ancheta pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt şi depistarea şoferului vinovat.

Tot duminică seara, un motociclist s-a răsturnat pe Calea Galaţi. Este vorba despre un brăilean de 32 de ani care se deplasa dinspre Piaţa Traian către B-dul Cuza. În apropierea intersecţiei cu strada Goleşti, motociclistul nu a adaptat viteza şi a pierdut controlul ghidonului. El s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţinea permis de conducere specific vehiculului pe care îl conducea. S-a întocmit dosar penal.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii