Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şofer fugărit de poliţişti în localitatea Bărăganul

* în noaptea de joi spre vineri, poliţiştii au făcut semn de oprire unui şofer de 31 de ani, însă acesta şi-a continuat drumul * la scurt timp, el a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina pe câmp * avea o alcoolemie de 0,90 mg/l

 

Băut mangă la volan, un şofer a fugit de poliţişti. În noaptea de joi spre vineri, la ora 04.00, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au efectuat semnalul regulamentar de oprire asupra unui vehicul condus pe raza localităţii Bărăganul.

şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, acesta continundu-şi deplasarea. La scurt timp, el a pierdut controlul vehiculului, părăsind partea carosabilă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Bărăganul, acesta fiind testat cu aparatul etilotest. A rezultat că şoferul avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,90 mg/l, el fiind condus la spital pentru recolatea unor probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
Categorie articol: 

Comentarii