Mergi la conţinutul principal

Şofer de la Ambulanţă, mort într-un accident rutier

A contribuit la salvarea a mii de vieţi, dar a sa a fost curmată într-o clipă. Un şofer de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Brăila a fost ucis pe loc într-un grav accident rutier, produs sâmbătă, pe DN21, în apropierea localităţii Drajna. Gheorghiţă Dobrin, de 43 de ani, se afla în autoturismul personal împreună cu soţia, însă la un moment dat se pare că maşina lor a fost izbită frontal de o alta, intrată pe contrasens. În urma impactului, şoferul brăilean a decedat pe loc, iar soţia sa a fost grav rănită. Pentru scoaterea acestora din autoturismul avariat a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. Victima care a supravieţuit a fost preluată de un echipaj de prim ajutor SMURD şi transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din păcate, medicii nu i-au mai putut salva viaţa.
Din primele cercetări reiese că autoturismele au intrat în coliziune frontală. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.
Gheorghiţă Dobrin lucra de mulţi ani la SAJ, pe o ambulanţă de tip C, cu medic, fiind un şofer cu multă experienţă, după cum ne-a precizat conducerea instituţiei. "A salvat multe vieţi dar, din păcate, a sa nu a mai putut fi salvată. Colectivul SAJ Brăila deplânge, pe această cale, dispariţia prematură a unui coleg şi prieten", ne-a declarat Silviu Radu, managerul SAJ Brăila.
În urmă cu două săptămâni, soţii Dobrin au fost socri mici. Familia mai avea şi un băiat de 18 ani.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro