Mergi la conţinutul principal

Şofer de BMW fără permis, prins pe şoseaua Buzăului

• mai mulţi conducători auto certaţi cu legea s-au ales cu dosare penale, la sfârşitul săptămânii trecute

 

Mai mulţi şoferi au fost luaţi la întrebări de poliţişti, la sfârşit de săptămână. Fie că nu aveau permis, fie că erau sub influenţa alcoolului, niciunul nu a scăpat nepedepsit.

În ziua de 13 septembrie, la ora 18.15, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică  l-au oprit în trafic pe un brăilean de 30 de ani care conducea un autovehicul marca BMW pe Şoseaua Buzăului din municipiu. Poliţiştii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, iar inspecţia tehnică periodică a vehiculului era expirată. Şoferul s-a ales cu dosar penal, a primit o amendă în valoare de 1.305 lei  şi i-a fost reţinut certificatul de înmatriculare, conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

În aceeaşi zi, în jurul orei 15.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic pe un bărbat de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism Renault pe Calea Călăraşilor. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,52 mg/l. Nu a scăpat de dosarul penal.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2.50, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat de 42 de ani, din judeţul Ilfov. Acesta conducea un autovehicul Opel pe raza comunei Chiscani, deşi avea o alcoolemie de 0,42 mg/l. Duminică seara, la ora 20.50, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Însurăţei l-au oprit pe un bărbat de 58 de ani, din comuna Ciocile,în timp ce conducea un autoturism Dacia pe raza localităţii de domiciliu. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,52 mg/l. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro