Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şofer constănţean, în vizită la Brăila, fără permis

unii conducători auto se urcă la volan, cu tupeu, fără a mai ţine cont şi de lege în noaptea de duminică spre luni, un şofer din Constanţa se plimba pe Calea Călăraşilor, deşi nu avea permis • alţi conducători auto s-au cinstit cu alcool înainte de a urca la volan

 

Un şofer din Constanţa, fără permis, a făcut o plimbare până la Brăila, numai că aici s-a întâlnit cu poliţiştii, iar aceştia nu l-au iertat.

În noaptea de duminică spre luni, ora 00.45, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr de 24 de ani, din judeţul Constanţa, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea Călăraşilor. S-au efectuat verificări şi s-a constatat faptul că şoferul constănţean nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. “În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

El nu a fost singurul şofer care a avut parte de ghinioane, în acest weekend.

Duminică seara, la ora 20.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei l-au oprit în trafic, pe un bărbat de 41 de ani, din comuna Galbenu, în timp ce conducea un vehicul DJ 203A, pe raza localităţii Zamfireşti. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,03 mg/l. Şi el a încasat un dosar penal.

Sâmbătă, în jurul orei 11.50, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila  l-au oprit în trafic, pentru control, pe un brăilean de 58 de ani, care conducea un autovehicul pe Calea Călăraşilor. Şi acesta se cinstise cu alcool, înainte de a se urca la volan, el având în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,52 mg/l.

Tot sâmbătă, poliţişti l-au oprit în trafic pe un bărbat de 59 de ani, din comuna Chiscani, în timp ce conducea pe DN 2B, pe raza localităţii Lacu Sărat, o autoutilitară fără a avea montate plăcuţele de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, în aceeaşi zi, bărbatului i-au fost retrase plăcuţele de înmatriculare întrucât asigurarea obligatorie de răspundere civilă era expirată.
Categorie articol: 

Comentarii