Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şofer băut prins pe Centură, în apropiere de Podul Vulpea

un bărbat de 42 de ani din Silistraru s-a cinstit bine şi s-a urcat apoi la volan • poliţiştii i-au spus “Stop” când au constatat că avea o alcoolemie în aerul expirat de  0,79 mg/l

 

Conducea un vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. În week-end, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic pe un bărbat de 42 de ani, din localitatea Silistraru. El conducea un autoturism pe Şoseaua de Centură a Municipiului Brăila, în apropiere de Podul Vulpea. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,79 mg/l.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La rândul lor, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Movila Miresii, în timp ce conducea o motoclicletă pe raza localităţii de domiciliu. S-a constatat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru această categorie de vehicule. S-a ales şi el cu un dosar penal.
Categorie articol: 

Comentarii