Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Şofer bătut în trafic. Final de anchetă

• procurorii l-au trimis în judecată pe Alexandru Mădălin Voicu, de 23 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe • anul trecut, tânărul l-a agresat pe un brăilean în trafic, la intersecţia Comuna din Paris cu Şoseaua Focşani • probă la dosar: imaginile video surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila l-au trimis în judecată pe Alexandru Mădălin Voicu, de 23 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Potrivit dosarului penal, în noaptea de 26/27 mai 2018, în jurul orei 1.00, brăileanul C.G.Lucian se deplasa cu autoturismul proprietatea mamei sale pe strada Comuna din Paris (cartier Nedelcu P. Chercea). Pe locul din dreapta faţă se afla sora lui Lucian. “La intersecţia Comuna din Paris cu Şoseaua Focşani, autoturismul pe care îl conducea a fost tamponat de autoturismul Opel Astra condus de numitul Voicu Alexandru-Mădălin. Conducătorii auto au oprit autovehiculele, iar Voicu a coborât din autovehiculul său, s-a deplasat la autovehiculul condus de partea vătămată C.G.L., a deschis portiera stânga faţă şi l-a lovit pe acesta cu pumnii şi cu picioarele. Din vehiculul condus de Voicu a coborât şi prietena acestuia, fără a interveni în conflict”, precizează procurorii PJ Brăila, citând declaraţia persoanei vătămate.

Ulterior, la faţa locului au sosit părinţii tânărului agresat în trafic, iar apoi s-au deplasat cu toţii la sediul Poliţiei Rutiere, pentru clarificarea situaţiei. Pe parcursul derulării anchetei, au fost audiaţi martorii şi au fost vizualizate imaginile video captate de camerele de supraveghere amplasate în zona intersecţiei Comuna din Paris - Şoseaua Focşani. În imagini, se observă cum Alexandru-Mădălin Voicu coboară din autoturism, se îndreaptă către celălalt autoturism, deschide portiera şi începe să lovească cu piciorul în interior, în zona şoferului.

Dosarul penal se află pe rolul Judecătoriei Brăila.  
Categorie articol: 

Comentarii